FAQ

Hoeveel bedraagt de verzendkost?

Momenteel leveren we enkel in België en Nederland. In België kan je ervoor kiezen om je bestelling in een afhaalpunt (€4,75) te leveren of bij je thuis (€5,35). Of deze gratis op te halen in het ophaalpunt in Eke. Leveringen vanaf €95 euro zijn gratis.

In Nederland kan je het pakket thuis laten leveren (€8,10).

Zal de Fiore warmtepatch mijn pijn verzachten?

Ja, als je momenteel gebruik maakt van een kersenpitkussen, warmwaterkruik of een warm bad tegen je menstruatiepijn, dan zal de Fiore warmtepatch jouw pijn verzachten. 

Wanneer moet ik de Fiore warmtepatch dragen?

Je kan de warmtepatch dragen op elk moment, op elke plaats. Aangezien de externe batterij de warmtepatch voorziet van stroom, kan je deze in (bijna) elke situatie gebruiken.

Hoeveel uur levert de batterij stroom?

Als de batterij volledig is opgeladen, kan deze voor 5 à 6 uur stroom leveren. Zit je veel in de auto of achter je laptop? Dan kan je de warmtepatch ook aansluiten op de USB-aansluiting die daar aanwezig is. (Mits deze voldoen aan de voorwaarden die terug te vinden zijn in de handleiding.)

Kan ik de warmtepatch wassen?

De warmtepatch zelf is niet wasbaar, maar de hoezen om rond de warmtepatch te dragen wel. Deze kan je wassen op 30°C.

Mag ik een pijnstiller nemen als ik de Fiore warmtepatch draag?

Indien je een hele pijnlijke menstruatieperiode doormaakt, of endometriose hebt, kan de Fiore warmtepatch je soms niet helemaal verlossen van de pijn. Hierbij kan je gerust een extra pijnstiller nemen voor optimaal comfort.

Kan ik sporten met de Fiore warmtepatch?

Ja! De Fiore warmtepatch is ontworpen om deze in (bijna) elke situatie te kunnen gebruiken, dus ook tijdens het sporten. (Uiteraard niet als je gaat zwemmen.)

In welke situatie mag ik de warmtepatch niet gebruiken?

Gebruik de warmtepatch niet:

 • indien u koorts maakt.
 • indien u zwanger bent.
 • op acuut of chronisch zieke (verwonde of geïrriteerde) huid (bijvoorbeeld ontstoken huid - al dan niet pijnlijk) op rode huid, huiduitslag (bijvoorbeeld allergieën) brandwonden, kneuzingen, zwellingen, zowel open als genezende wonden, en postoperatieve littekens waar het genezingsproces kan worden beïnvloed.
 • in vochtige omgevingen (bijvoorbeeld in de badkamer, rond een zwembad, in de regen...) of bij het baden of douchen.
 • indien vruchtbaarheidsproblemen worden behandeld.
 • op de huid zonder normaal gevoel.
 • tijdens de bevalling.
 • tijdens het slapen.
 • indien de patch dubbelgevouwen zit.

Neem bij twijfel contact op met de klantendienst: support@wearefiore.com .

Hoe gebruik ik de Fiore warmtepatch?

 1. Plaats de warmtepatch in één van de bijgeleverde hoezen. (TIP: steek eerst de USB-kabel door de voorziene opening bovenaan de hoes, en steek vervolgens de rest van de warmtepatch in de hoes.)
 2. Zorg ervoor dat de hoes volledig rond de warmtepatch is gewikkeld en dat deze niet dubbelgevouwen is.
 3. Plaats de warmtepatch op de onderbuik ter hoogte van de menstruatiepijn. Je kan de warmtepatch op zijn plaats houden door deze tussen je buik en broek (of eventueel ondergoed) te klemmen.
 4. Sluit de USB-kabel aan op de bijgeleverde powerbank en plaats deze in je broekzak. (Zorg ervoor dat de powerbank een cijfer-aanduiding geeft. Druk hiervoor op de knop aan de zijkant van de powerbank.)
 5. Geniet van de warmte en het comfort van de Fiore warmtepatch.

TIP: Gebruik de bijgeleverde zakjes om de warmtepatch en hoezen op te bergen tussen menstruatieperiodes door. Deze kan je makkelijk opbergen in de handtas, auto... en kan je aanvullen met maandverbanden en tampons, zodat je op elke menstruatieperiode bent voorbereid.

Kan ik de Fiore warmtepatch gebruiken in combinatie met maandverbanden en tampons?

Ja! De warmtepatch wordt op de onderbuik geplaatst, en kan gebruikt worden met elke vorm van menstruatiehygiëne die u verkiest.